S39 Hybrid Design

Az S39 Hybrid Design az építészet, a tárgytervezés és a konceptuális művészet eszközeit egyidejűleg alkalmazó designstúdió. Építészeti környezetbe illeszkedő komplex művészeti tervezéssel és a tervek megvalósításának teljes körű gondozásával foglalkozik.

A stúdió portfólióját speciális homlokzatok, komplex külső- és belsőépítészeti designmunkák, művészetcentrikus közterek, urbanisztikai projektek, építészeti léptékű objektek és szobrászati felületek alkotják.

A formatervezőkből és építészekből álló csapat sokrétű alkotói kompetenciája és kiterjedt partnerhálózata teszi lehetővé a helyspecifikus, egyedi igényekre szabott építészeti-designprojektek magas minőségű megvalósítását. Megbízói elsősorban építészek, belsőépítészek, tájépítészek, beruházók és generálkivitelezők.

Az elmúlt tíz évben kialakított komplex munkamódszer és a számos sikeresen megvalósult projekt biztosítja az S39 Hybrid Design folyamatos jelenlétét a hazai építészeti- és designszcénában.

Az S39 Hybrid Design munkamódszeréréről és projektjeiről a stúdió letölthető tájékoztató anyagában található bővebb információ.

Jelvények
Design Boom

Design Boom

-- ×
Fondation Jacques Rougerie

Fondation Jacques Rougerie

-- ×
Magyar Formatervezési Díj

Magyar Formatervezési Díj

-- ×
Millennium díj

Millennium díj

-- ×
  
© 2014 All rights reserved.
Adatvédelmi tájékoztató