Vissza

BASIC 0,5
kísérleti betonplasztika | BME Q1 épület előcsarnok, Budapest 2010
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Q1 épületéhez kiírt beltéri műalkotás pályázatra készített tervben a víz közeget képez, ami anyagtömegként plasztikusan bútorozza be a kapszula terét. A szemeken keresztül bekémlelve a test belsejébe apró fényforrások mátrixa mutat fényaktivitást.

A kifelé domborodó üveghéjak lencseként működnek, torzítva a belső történéseket és a többi kémlelő ablak mögötti vizuális információt. A kapszula egy introvertált helyszín, az épület különböző pontjain mért hangi aktivitás adatait fordítja át fényjelenséggé.

Koncepcióterv: Baróthy Anna, tervező, Kolozsvári Csenge, tervező, Vető Péter, ipari formatervező, Horváth Anett, ipari formatervező hallgató, Örley Balázs, 3D modellező, Nagy Attila Balázs, hangtechnikus

  
© 2014 All rights reserved.