Termékek

 • MUKI PIX

  A MUKI_PIX aktív világító térburkolati rendszer egy helyspecifikus tartalommal rendelkező, kisszériás gyártásra alkalmas termék. Az emberközeliségre, az integráltságra, a város léptékének megfelelő személyességre, intimitásra reflektál. Formailag és tartalmilag belesimul az épített és természetes környezetbe. Mottója az együttélés, a játék, a természetes aktivitás. Felületén több rétegben jelenik meg egyedi grafikai mintázat. Nappal egy finom részletezettségű, plasztikus felületi minta dominál. Sötétedés után a burkolóelemekbe épített figurális üvegbetétek a környezetükben történő mozgás hatására világítani kezdenek.

 • A LUMINARI Glass az S39 Hybrid Design és a Rákosy Glass közösen alkotott exkluzív üvegterméke. A kollekció kiváló minőségét a több évtizedes szakmai tapasztalat, az alapos tervezői és fejlesztői munka, a megbízható alapanyagok és a precíz megmunkálás biztosítja.

  A termék alkalmas személyre szabott, egyedi megoldások megvalósítására kül- és beltérben egyaránt, de emellett olyan beépítésre kész, standard méretválasztékú elemekkel is rendelkezik, mint ajtók, zuhanyfalak és térelválasztók.

  A LUMINARI Glass amellett, hogy magas vizuális értékkel és eleganciával bír, időtálló, könnyen karbantartható és megbízhatóan stabil alkotó-
  eleme a kül- és beltéri környezetnek is.

 • Az S39 Hybrid Design munkájában megalapítása óta kiemelt szerepet tölt be a közhasznú aktivitás és az ismeretek megosztása. Ezért hozta létre tudásmegosztó projektjét, a BETONworkshopot.

  A projekt egy városépítészeti, betonbarkács képzés tervező- és művészhallgatók számára. A betonöntés egyedi lehetőségeinek vizsgálata mellett arra fókuszál, hogy a diákok valós helyzetben tervezzenek és hozzanak létre releváns objekteket. A félév végére köztéri konstrukciók jönnek létre, melyek nemcsak a város köztereinek részleteire, hanem a társadalom különböző problémáira is rávilágítanak.

   

   

 • A CALTROPe a vízszintemelkedéssel járó területvesztés okozta kihívásra válaszoló organikus, természetközpontú modulrendszer. A részben betonból, részben helyi anyagokból állók keverékből létrejövő áttört gátszerkezetet trópusi és szubtrópusi folyódeltákban alkalmazható. A partvonalra párhuzamosan telepített betonelemekbe mangrove facsemeték ültethetők, melyek a növekedésükkel egy időben hatékony védelmi vonalat alkotnak, és fokozatosan beépülnek a környezetbe. A részben mesterséges, részben élő növényekből álló gátrendszer tehát alkalmazkodik a természetben zajló változásokhoz, és segíti a védett területek hordalékkal való feltöltését.

  A koncepció a Jacques Rougerie innovációs építészeti pályázatának "Építészet és tengerszint-emelkedés" kategóriájának nyertese.

   

   

   

  
© 2014 All rights reserved.
Adatvédelmi tájékoztató