Termékek

  • A LUMINARI glass az S'39 Hybrid Design Manufacture és a Rákosy Glass által közösen létrehozott laminált üveg termékcsalád, ami a hagyományos burkolati és térelválasztó rendszerek közül innovatív anyaghasználatával és különleges vizualitásával tűnik ki. Meglepő anyagok és színek találkozása, friss és sokszínű stílus jellemzi ezt a terméket, mely egy anyagszerű, kortárs design-szemlélettel jött létre elérhető, rugalmas, hazai gyártói háttérrel.
    A termék rendkívül sokrétű felhasználást tesz lehetővé a falburkolattól az ajtón és térelválasztón át egészen a bútor léptékű alkalmazásig, a funkciónak megfelelően transzparens vagy fedő felületekkel egyaránt.

  • Az S39 Hibrid Design Manufaktúra 2004 óta működik mint alkotócsoport. Elsősorban nagy léptékű, komplex művészeti tervezéssel foglalkozik. A tervezés tárgya jellemzően kapcsolódik a téralkotás valamely formájához, legyen szó installációról, épületekhez kapcsolódó művészeti tervezésről, tárgytervezésről vagy köztéri művészetről. A csoport állandó tagjaihoz kapcsolódva meghívott művészek, építészek és egyetemi hallgatók dolgoznak egy-egy projekten. Számos újító szellemű rendezvény, workshop kezdeményazése és lebonyolítása fűződik a nevükhöz. A BETON kurzus és workshop az S'39 oktatási projektje.

  • A CALTROPe egy olyan könnyen telepíthető modulrendszer, amely organikus, természetközpontú módon válaszol a vízszintemelkedéssel járó területvesztés okozta kihívásra A részben betonból, részben helyi anyagokból álló, betonkeverékből épülő áttört gátszerkezetet trópusi és szubtrópusi folyódeltákban alkalmazható. A partvonalra párhuzamosan telepített betonelemekbe mangrove facsemetéket ültetnek, amelyek a növekedésükkel egy időben hatékony védelmi vonalat alkotnak, és fokozatosan beépülnek a környezetbe. A részben mesterséges, részben élő növényekből álló gátrendszer tehát alkalmazkodik a természetben zajló változásokhoz, és segíti a védett területek hordalékkal való feltöltését.

  
© 2014 All rights reserved.