Vissza

Kapás 21 luxus-lakóépület
lobby Belsőépítészet

belsőépítészet | 2018
A Kapás 21 Bel-Buda egyik utolsó üres telkén épült prémiumkategóriás társasház. Az épület lobbyját az S39 Hybrid Design tervezte.


A megrendelő szándéka szerint a tér minden részlete a szállodai lobbyk hangulatát idézi: az enteriőr, a burkolati elemek, a fények használatának módja és a lobbyból nyíló folyosók szőnyegpadló-borítása is. Olyan tér jött létre, mely marasztalja a lakókat, látogatókat. Lehetőségük nyílik helyet foglalni és akár hosszabb időt is kényelmesen eltölteni a lobbyban. A kis alapterületű, több funkciót magába foglaló előtér gondos formaképzéssel, anyag- és színhasználttal vált komfortossá. A Kapás 21 luxus-lakóépület belsőépítészeti tervezése során elsődleges szempont volt, hogy a finom részletekből komplex tér jöjjön létre.

Specifikációk
710 m² társasházi közös terület komplett belsőépítészeti tervezése
Hatékony együttműködés az ingatlanfejlesztői környezettel
Az épület arculati elemeinek integrált megjelenítése a beltéri designban
Privát, otthonos hatás keltése az építészet eszközeivel egy közösségi térben

Fejlesztő: Cordia Global 1. Ingatlanfejlesztő Részalap / Tervező: FBIS Építészműterem / Kivitelező: Pedrano Construction Hungary Építőipari Kft.
Belsőépítészet: S39 Hybrid Design, Baróthy Anna, Krauth Vera; közreműködők: Barna Orsolya, Krizsán Barbara, Pucsek Viktor

Fotó: Ludmann Dániel


http://epiteszforum.hu/kapas-van-a-vizivarosban
http://epiteszforum.hu/bel-buda-megtelt-beepul-az-egyik-utolso-telek
https://www.octogon.hu/epiteszet/atadtak-a-kapas-21-tarsashazat/

  
© 2014 All rights reserved.
Adatvédelmi tájékoztató