Button Text
Kategória —

Üveg

Építkezz, újíts fel Te is Luminari-val

Biztos te is tapasztalod praxisodban, hogy a tavaszi, nyári időszakban egyre több megrendelés érkezik épületfelújításokkal kapcsolatban, esetleg te magad döntesz úgy, hogy az előtted álló heteket arra szánod, megújítod otthonod vagy munkatered.

Molnár Zsuzsanna
Communication specialist
3
perc olvasási idő
October 2024

A felújítások, átépítések, tatarozások intenzitását nagyban segíti az otthonfelújítási támogatás, mely akár arra is lehetőséget nyújt a megrendelőnek, hogy exkluzívabb termékekhez nyúljon.

Hadd ajánljuk figyelmedbe a Magyar Formatervezés Díjas Luminari Glass nevű téralkotó designüveg-kollekciónkat, mely hozzájárulhat munkád kvalitásához.

A termék minőségét több évtizedes szakmai tapasztalat, alapos tervezői és fejlesztői munka, megbízható alapanyagok és precíz megmunkálás biztosítja.

A Luminari Glass mintakészlete transzparens, féltranszparens és átlátszatlan formában is elérhető, így különféle igényeknek megfeleltethető.

A terméket kívánság szerint egyedi építészeti helyzetekhez igazítjuk, így terveztünk már Luminarit családi házba konyhahátfalként, zuhanypanelként, térelválasztóként, korlátként, ajtóként, de arra is volt példa, hogy designelemként került egy-egy otthonba.

A személyes terek mellett társasházak, közületek tereit is egyedivé teszi a termék. Ennek köszönhetően került az Országos Széchényi Könyvtár liftjének burkolatára...

...és a Károlyi-Csekonics Palota lépcsőházába.

A Luminari Glass beltéri alkalmazás mellett kültéri felhasználásra is alkalmas. Így például a BKK számára készítettünk kültéri paneleket.

Mintakészletünk és termékeink megtekinthetők a Luminari Glass honlapján, ahol az elkészült projektekből is találsz válogatást.

Keress minket bátran! A minták kiválasztásától, komplex tervezésen át, árajánlat készítéséig mindenben állunk rendelkezésedre.

Szeidl Dóra kollégánknak címezd leveledet a dora@s39.hu vagy a  hello@luminariglass.com email címre.

A termékcsaládot a Rákosy Glass-sal közösen fejlesztjük, megrendelőink igénye szerint.

Ha szimpatikus a szemléletünk, munkamódszerünk

Szívesen dolgoznál velünk? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat

Magazin − Less be a kulisszák mögé

Várunk stúdiónkban

Kapcsolat