Button Text
Kategória —

Belsőépítészet

Komplex belsőépítészet az S39HD-tól

Az elmúlt évek során számos beruházó és magánember szavazott nekünk bizalmat, hogy elkészítsük ingatlanja belsőépítészeti terveit. Így volt lehetőségünk hotelek, lakások, társasházak és „szépségtér” megtervezésére, de azzal is bíztak már meg bennünket, hogy irodaház, vasútállomás vagy étterem belső terének egy-egy jellegzetes szegletét alakítsuk ki, tegyük egyedivé.

Molnár Zsuzsanna
Communication specialist
3
perc olvasási idő
October 2024

Volt olyan megbízónk, aki a 60 négyzetméteres lakását szerette volna tágasabbá tenni. Neki abban segítettünk, miként lehet a terekhez nyúlni úgy, hogy megvalósuljon a rendelkezésére álló vízszintes és függőleges felületek maximális kihasználtsága.

Volt, aki abban kérte szakmai támogatásunkat, hogy éttermének falát tegyük egyedivé úgy, hogy a felszolgált ételek maradjanak a látogatók figyelmének középpontjában. Számára olyan betonfelületet terveztünk és kiviteleztünk, mely a felületkialakítás által vált különlegessé, a színes ételekről azonban nem vonta el figyelmet.

Egy Balaton-parti hotel lobbyjába olyan üvegburkolati elemeket terveztünk a megbízó kérésére, melyek a víz közelségére reflektálnak.

Formatervezőkből és építészekből álló csapatunk egy-egy beruházás tervezési és kivitelezési fázisában is magas színvonalú szakmai támogatást nyújt megbízóinknak.

Így tehát állunk rendelkezésedre, ha komplex tervre van szükséged és megnyugtató számodra, ha a kivitelezést is végigkísérjük.

Akkor is várjuk megkeresésed, ha a céged már dolgozik a terveken, de a határidők szorításában egy-egy részlet kidolgozására nem marad elég kapacitás.

Ha csak szakmai tanácsra van szükséged, szintén számíthatsz ránk.

Ha szimpatikus a szemléletünk, munkamódszerünk

Szívesen dolgoznál velünk? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat

Magazin − Less be a kulisszák mögé

Várunk stúdiónkban

Kapcsolat