Button Text
Kategória —

Homlokzat

Építészeti Design kategóriában díjazott lett irodánk, az S39 Hybrid Design

Hadd osszuk meg veled örömünket! Ma reggel a Built Design Award emailjére ébredtünk, melyben azt a jó hírt kaptuk, hogy Építészeti Design kategóriában díjazott lett irodánk, az S39 Hybrid Design.

Molnár Zsuzsanna
Communication Specialist
3
perc olvasási idő
October 2024

A díjat a Hard Rock Hotel Budapest rézhomlokzat-designjának tervezéséért, és a gyártás során a lemezekből kiesett elemek gyártási hulladékának designszempontú  újrahasznosításáért ítélték nekünk. A projektről a Built Design Award oldalán olvashatsz bővebben.

Ünnepeljük együtt a designt a Budapest Design Weeken!

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy az idén húszéves Design Week több programjába is meghívást kaptunk.

Találkozzunk kerekasztal-beszélgetésen, járd be velünk a Hard Rock Hotel Budapestetépületséta keretében, készítsd el beton-designtárgyadatstúdiónkban, és nézd meg az egyik homlokzatdesign munkánkat a BDW központi kiállításán!

Azért is izgalmas számunkra a húszéves jubileum, mert az S39 Hybrid Design is a 2000-es évek elején alapult. A kezdeti években sokat kaptunk a BDW-től, ma pedig örömmel osztjuk meg évtizedes tapasztalatunkat, tudásunkat az eseménysorozat keretein belül.

Gyere el a stúdiónkba, nézz körül a projektjeink mintadarabjai között és készítsd el velünk beton-designtárgyadat.

Helyszín: S39 Hybrid Design stúdió, 1074 Budapest, Szövetség u. 39. Időpont: 2023. október 6. 17:00 óraRegisztráció: posta@s39.hu

Fotó: Bujnovszky Tamás

Koccints velünk a Hard Rock Hotel Budapest rooftopján, miután bejártuk az épületet és megismerted a szálloda általunk tervezett épület-design elemeit, úgymint a rézhomlokzatot vagy a belsőudvar mintázott üveghomlokzatát.

A sétát Erdei Bálinttal, a szálloda tulajdonosával közösen tartjuk. Elmeséljük, milyen munkafolyamat mentén működtünk együtt nemcsak a beruházóval, hanem az építészekkel és a kivitelezőkkel is, betekintést nyújtunk abba, miként zajlik egy szálloda építészeti-design felületeinek tervezése és kivitelezése az S39 Hybrid Design stúdiójában, de azt is bemutatjuk, hogy mi a designer szerepe egy nagyléptékű funkcionális felület kialakítása során.

Kép forrása: BDW facebook Fotó: Mohai Balázs

A Start up Guide LIVE szervezésében zajló Designpályán 20 című kerekasztal-beszélgetésen az S39 Hybrid Design alapítója, vezető tervezője, Baróthy Anna is részt vesz több olyan designerrel, akik a BDW születésével egy időben kezdték pályájukat, alapították első cégüket, értek el rangos elismeréseket.

Hallgasd meg a történetünket, az esemény után pedig beszélgessünk kötetlenünk!


Helyszín: Néprajzi Múzeum
Időpont: 2023. október 12. 16:30

Az eseményről bővebb információt annak facebook oldalán találsz.

A BDW kamarakiállítása az innovációt, a fenntarthatóságot, a körforgásos gazdaságot, valamint a társadalmi érzékenység szemléletét igyekszik elmélyíteni, új megközelítésbe, kontextusba helyezni az elmúlt két évtized designmunkáiból válogatva.

A kiállított tárgyak között a Lánchíd 19 Design Hotel általunk tervezett kinetikus homlokzatának lamellái is megtalálhatók lesznek, így testközelből is meg tudod nézni az elemeket.

Helyszín: Néprajzi Múzeum Időpont: 2023. október 6-15. Az eseményről bővebb információt annak facebook oldalán találsz.

Találkozzunk, beszélgessünk a Budapest Design Weeken.

Ha szimpatikus a szemléletünk, munkamódszerünk

Szívesen dolgoznál velünk? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat

Magazin − Less be a kulisszák mögé

Várunk stúdiónkban

Kapcsolat