Button Text
Kategória —

Üveg

Kíváncsi vagy, hogyan készül és miként alkalmazható az általunk tervezett LUMINARI Glass designüveg?

Gyere el velünk tulajdonostársunk, a LUMINARI-t gyártó Rákosy Glass bemutatótermébe, feldolgozóüzemébe, és ismerd meg testközelből téralkotó designüveg termékünket.

Molnár Zsuzsanna
Communication Specialist
3
perc olvasási idő
October 2024

Szeptemberben a S/ALON lakástrend kiállításon találkozhattunk, és ott mutathattuk meg neked kiállítási körülmények között a LUMINARI Glass-t. Most gyári körülmények között, a technológiát is fókuszba helyezve ismertetjük termékünket.

A LUMINARI létrejöttének folyamatát a tervezéstől a termék kivitelezéséig, majd alkalmazásának lehetőségéig mutatjuk be a Rákosy Glass-szal közösen, de arról is mesélünk, hogy miként zajlik a termékfejlesztés, és egyes döntések mögött milyen megfontolások húzódnak, miként mérlegelünk a tervezés és kivitelezés menetében.

Bemutatjuk a designüveg felhasználásának számos lehetőségét, hiszen a LUMINARI az intim családiházas környezettől az irodaházakon, szállodákon és középületeken át, az építészeti léptékű kültéri homlokzatokig különféle szituációkban jól megtalálja a helyét.

A Károlyi-Csekonics-palota lépcsőháza

A Liszt Ferenc zenemúvészeti Egyetem Ligeti György épületének üveghomlokzata

Az üveg mint anyag – Tévhitek és valóság, üveg a modern építészetben, bel- és kültérbenTervezői szempontok – Miben gondolkodhat az építész és belsőépítész? Lehetséges méretek, különleges megoldások, szolgáltatások, szerelvények stb.Tervezés LUMINARI-val – Baróthy Anna, az S39 Hybrid Design alapítója, vezető tervezője, a LUMINARI Glass társtulajdonosa, tervezője  közreműködésévelHELIO, a fűtőüveg Különleges és korszerű fűtés. Hogyan tervezzünk hőleadó berendezés nélkül?

Látogass el a LUMINARI Glass honlapjára, nézz szét a mintakészletünkben, és vedd fel velünk a kapcsolatot a posta@s39.hu email címen vagy a +36 30 336 8329 telefonszámon.Szövetség utcai stúdiónkban is örömmel látunk, jelentkezz be hozzánk és mondd el, miben segíthetünk!

Ha szimpatikus a szemléletünk, munkamódszerünk

Szívesen dolgoznál velünk? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat

Magazin − Less be a kulisszák mögé

Várunk stúdiónkban

Kapcsolat